>
1/3
<

Geef jouw carrière een kickstart!

Of je nu net bent afgestudeerd, een passie hebt voor cijfers, of gewoonweg gedreven bent om verder te groeien in de financiële wereld: onze deuren staan wagenwijd open voor jou. Bekijk onze vacatures of plan zelf een afspraak in om kennis te maken!

Bekijk alle vacatures
Marit Garritsen, Junior belastingadviseur

Wij vieren minstens 5 keer per jaar feest!

Als Junior belastingadviseur werk ik parttime naast mijn studie. Ik ben dus lang niet altijd op kantoor. Toch heb ik me nooit een parttimer gevoeld: ik word overal bij betrokken en mag elk feest meevieren. En dat is gaaf, want er wordt echt vanalles georganiseerd! Van vrijmibo’s, tot sportieve uitjes, teamuitjes en feesten waarbij alle vestigingen samenkomen.

Lees Marit haar blog
Wencke Mengers, Gevorderd assistent accountant

Twee banen? Dankzij de flexibiliteit van BonsenReuling kan dat!

’s Ochtends ben ik assistent accountant, ’s middags professioneel turncoach. Dat ik beide kan combineren is mede te danken aan de flexibiliteit vanuit BonsenReuling en mijn team. Weten hoe ze daarmee om zijn gegaan? Lees mijn blog!

Lees Wencke haar blog
Chiel van Alst, Beginnend assistent accountant

Stage, afstuderen en nu aan het werk!

In 2021 liep ik stage bij BonsenReuling. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat ze voor mij een afstudeeropdracht bij een grote klant hebben geregeld. Inmiddels ben ik geslaagd én fulltime aan het werk als beginnend assistent accountant. Dat er veel carrièremogelijkheden zijn binnen BonsenReuling, dat kan ik als geen ander beamen!

Lees Chiel zijn blog
Beaudi Blanksma, Beginnend assistent accountant

Werken én studeren: een win-win!

Vóór mijn functie van Beginnend assistent accountant bij BonsenReuling was ik schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag een carrièreswitch maken richting de financiële kant en kwam bij BonsenReuling terecht. Doordat ik de duale studie volg, kan ik nu werken én leren tegelijk. Wat erg fijn is, want ik wilde eigenlijk niet fulltime meer de schoolbanken in.

Lees Beaudi haar blog
Julian ten Have, Junior administratief medewerker

Een bijbaan in de Accountancy

Een bijbaan is natuurlijk fijn, maar mijn studie is prioriteit. Dat vinden ze bij BonsenReuling ook. Mijn leidinggevenden hameren er altijd op dat ik de studie voorop zet en tijd neem om te leren. Zo wisselen mijn roosters vaak en ben ik niet iedere week op het zelfde moment beschikbaar, toch krijg ik de flexibiliteit om aan de slag te gaan.

Lees Julian zijn blog
Minou Harbers, Beginnend assistent accountant Audit

We zijn niet alleen hecht op de werkvloer

De Audit-afdeling is een jong team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We organiseren eigen teamuitjes, zo gingen we vorige week karten en aansluitend uiteten. Bovendien wordt er vanuit BonsenReuling veel georganiseerd om ons de kans te bieden elkaar te leren kennen. Daardoor zijn we een hecht team, op de werkvloer en daarbuiten.

Lees Minou haar blog
Niels Eppingbroek, Beginnend assistent accountant

Goed opgeleid als starter door coaching on the job

Als starter heb je goede begeleiding en advies nodig. Daarom is het fijn dat ik op ieder moment kan aankloppen bij mijn directe collega’s waarmee ik op de kamer zit. Of dat nou werkinhoudelijk is of niet. De persoonlijke benadering en huiselijke sfeer maakt dat het contact onderling als vanzelf gaat. Managers, starters, andere afdelingen: iedereen kent elkaar en weet elkaar te vinden.

Lees Niels zijn blog
balans

Een gezonde balans is bij ons geen trend.

Wij faciliteren een gezonde werkomgeving, focus jij je op jouw ambities! En nee, met gezond bedoelen we niet alleen een stukje fruit voor het grijpen. Wij faciliteren een gezonde balans in de breedste zin van het woord: voldoende beweging, een goede werk-privébalans, leuk werk, uitdagende klanten en doorgroeien op jouw tempo.

Wat heb jij nodig om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, jouw ambities waar te kunnen maken? Dat is voor iedereen verschillend. Bij BonsenReuling stel jij de jouw carrière zelf samen; het aantal uren in jouw dienstverband, je werktijden, het soort klanten, je opleidingstraject en aantal vakantiedagen. Jij bepaalt de situatie waarin jij het beste presteert. Wij zorgen voor een mentaal gezonde werkomgeving, maar het ‘gezonde’ menu? Dat stel je zelf samen!

Onze collega’s vertellen je graag meer

Waarom BonsenReuling?

Borrels die je niet wil missen!

Sportieve activiteiten

Van starter naar professional

Met een persoonlijk ontwikkelingsplan en onze eigen BR Academy helpen wij jou verder! Wij bieden young professionals de mogelijkheid om verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen te volgen. En last but nog least, een aantrekkelijke studieregeling. We betalen niet alleen jouw studiekosten, maar je krijgt ook nog eens extra studie-uren die je op kunt nemen om college-uren te volgen of je voor te bereiden op je examens. Jouw groei is ons succes!

Regionaal, nationaal & internationaal

Dat onze roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat wij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Wij werken voor regionale, nationale en internationale klanten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn: variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen.

Ruimte voor ambitie

Geen vacatures? Niet getreurd!

Staat jouw droombaan er niet tussen? Niet getreurd, want je kunt altijd een open sollicitatie sturen! Wil jij op de hoogte gehouden worden van actuele vacatures binnen jouw interessegebied? Kies dan voor het aanzetten van een Job Alert!

Open sollicitatie Job Alert aanzetten
Solliciteer