Ontdek alles over Young professionals

166 collega's waar je altijd tussenuit springt om wie je bent 166 collega's waar je altijd tussenuit springt om wie je bent 166 collega's waar je altijd tussenuit springt om wie je bent

Op alle
punten
scherp.

Waarom werken bij BonsenReuling?

BonsenReuling is een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Met ruim 160 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer zijn we een grote werkgever in Oost-Nederland. Onze specialisten zijn gericht op de ondernemer én de toekomst van zijn onderneming. Wij kennen onze klanten door en door… en geven daarom het beste advies.

Als accountant, fiscalist of salarisadministrateur bij BonsenReuling werk je met een uitgebreid cliëntenpakket, hoogwaardige kwaliteit, goede begeleiding en een team toffe collega’s. Spreekt dit jou aan? Of wil je weten hoe het is om bij BonsenReuling te werken? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact met ons op!

Uitdagende functies

1

Onze functies hebben een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je werkt voor verschillende soorten cliënten en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Vanaf de eerste dag mag je je kennis en ervaring in de praktijk brengen.

Ontwikkelings-mogelijkheden

2

Wij groeien en willen dat onze medewerkers met ons meegroeien. Daar helpen we je graag bij! Met een persoonlijk ontwikkelingsplan en onze eigen BR Academy. Met dit programma bieden wij young professionals de mogelijkheid om verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen te volgen. En last but not least, een aantrekkelijke studieregeling. We betalen niet alleen jouw studiekosten, maar je krijgt ook nog eens extra studie-uren die je op kunt nemen om college-uren te volgen of om je voor te bereiden op je examens. Jouw groei is ons succes. Samen gaan we voor de winst.

Goede arbeids-voorwaarden

3

Uiteraard mag je van ons een salaris verwachten dat past bij jouw kennis en ervaring. En beter nog, die vullen we aan met een pakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Jaarlijks peilen we onze arbeidsvoorwaarden bij SRA en indien nodig stellen we ze bij.

Veelzijdig MKB-cliëntenpakket

4

Dat onze roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat wij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Wij werken voor nationale en internationale cliënten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn, variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen.

Collega’s en werksfeer

5

Binnen onze kantoren heerst een informele werksfeer, met open deuren en lage drempels. We noemen elkaar bij de voornaam. Wij nemen ons werk serieus, maar een grapje moet kunnen. We houden van successen en nog meer van deze successen samen vieren! Regelmatig hebben we borrels, teamuitjes, jubileumfeestjes en niet te missen het jaarlijkse personeelsfeest! Work hard, play hard.

BonsenReuling

6 vakgebieden,
veel mogelijkheden

Met ruim 160 werknemers zijn wij een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Dat maakt ons een specialist in vele branches. Van accountancy tot audit en van pensioenadvies tot subsidiecontrole… bij BonsenReuling zijn we allround adviseur.

Met ons team van deskundigen werken we altijd samen aan de toekomst van onze cliënten. Wil jij werken bij een accountantskantoor met een veelzijdig MKB-pakket, veel doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede werk-privébalans? Bekijk dan onze vacaturepagina!


Accountancy

Onze MKB-accountants houden voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Lees verder

Audit

Onze Audit afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Lees verder

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn allround gesprekspartners en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op fiscaal terrein. Zij adviseren ondernemers onder andere over herstructureringen, bedrijfsopvolging, financiële planning en estate planning.

Lees verder

Juridisch advies

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om juridische zaken goed geregeld te hebben. Onze juristen zijn allround kennispartners en adviseren ondernemers en organisaties op uiteenlopende gebieden.

Lees verder

Salaris & HR

Onze Salaris & HR bestaat uit ervaren salarisadministrateurs en adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Lees verder

Staf en secretarieel

Om ervoor te zorgen dat onze accountants en adviseurs al hun energie kwijt kunnen in het ontzorgen van onze cliënten, krijgen ze advies en ondersteuning van de volgende afdelingen:

Lees verder

Onze dagelijkse gang van zaken