Privacy State
ment

Dit Privacy Statement is van toepassing op BonsenReuling Accountants & Adviseurs, ECOVIS BonsenReuling B.V. en ECOVIS BonsenReuling Audit B.V. (hierna: BonsenReuling). Dit statement kan van tijd tot tijd wijzigen; wij raden je dan ook aan om deze regelmatig te controleren. De laatste wijziging van dit Privacy Statement was op 1 januari 2022.

Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van ons personeelsbestand. Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, zorgvuldig en vertrouwelijk wordt behandeld.

Heb je vragen die niet in dit Privacy Statement zijn beantwoord? Heb je suggesties of opmerkingen over de inhoud van dit Privacy Statement of de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt hiervoor een mail sturen naar contact@bonsenreuling.nl.

Wij houden algemene bezoekgegevens bij over het gebruik van onze website. In dit kader registreren wij het IP-adres van jouw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren voordat wij deze gebruiken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het maken van analyses en worden niet aan derden verstrekt.

Als je een contact- of aanmeldformulier op de website invult dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Wanneer je ons een e-mail stuurt, wordt deze opgenomen in ons e-mailarchief. De berichten kunnen (a.g.v. wettelijke bewaarplicht en/of back-up procedures) gedurende 7 jaar bewaard worden. Indien het komt tot een indiensttreding bij BonsenReuling, zullen wij jouw gegevens eveneens gebruiken voor de totstandkoming en uitvoering van de arbeidsovereenkomst.

De website www.werkenbijbonsenreuling.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw apparaat (zoals laptop of pc) wordt opgeslagen.

www.werkenbijbonsenreuling.nl maakt gebruik van functionele cookies (die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website) en analytische cookies waarmee wij jouw gedrag op onze website kunnen analyseren en het gebruiksgemak voor jou kunnen verbeteren.

Via www.werkenbijbonsenreuling.nl worden met jouw toestemming tevens tracking cookies geplaatst door derden. Deze cookies zijn noodzakelijk om het delen van en reacties op blogs mogelijk te maken. Derden gebruiken de tracking cookies om een (anoniem) profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de privacyverklaringen van derden die cookies plaatsen:

  • Cookiebot

Als je wilt, kun je cookies weigeren. Dit kan de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website beperken. Het weigeren van cookies kun je doen via de internetbrowser van jouw apparaat, via de optie ‘instellingen’. Bezoek je via verschillende browsers onze website, dan moet je ook voor de verschillende browsers de cookies weigeren. Je kunt je keuze voor het gebruik van cookies op ieder gewenst tijdstip wijzigen door de cookieinstellingen van je browser aan te passen.

Via Google Analytics verkrijgt BonsenReuling inzage in het bezoek op de website. Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. en die gebruik maakt van cookies om gegevens over het websitebezoek bij te houden. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kan BonsenReuling de informatie op de website beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. BonsenReuling kan niet zien wie (welke computer) haar website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Toegang tot logbestanden met bezoekgegevens en andere bestanden met persoonsgegevens is beperkt middels wachtwoorden en encryptie.

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Je hebt het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Op verzoek corrigeren wij jouw persoonsgegevens, en als je wilt dat wij gegevens van jou verwijderen dan zullen wij dat doen tenzij we verplicht zijn deze gegevens te bewaren. Ook heb je onder omstandigheden het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bezwaar te maken tegen verwerking van jouw persoonsgegevens, en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op, het liefst per e-mail contact@bonsenreuling.nl.

Ook als je van mening bent dat wij jouw privacyrechten schenden, horen wij dit graag van jou. Je hebt het recht hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.