Ontdek alles over Young professionals

Het beste moet nog komen

Een kijkje bij Salaris & HR

Onze Salaris & HR-afdeling bestaat uit ervaren salaris- en HR-adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, geven zij altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoeft de cliënt niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen zij al. Samen met de cliënt streven onze adviseurs naar de beste situatie/oplossing.

Salaris- & HR adviseert over tal van onderwerpen, zoals (online) ondernemen, personeels- en salarisadministratie, loonheffing en sociale verzekeringen, arbeidsrecht, personeel en organisatie, werkkostenregeling en de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl).

Wij hebben
binnen de afdeling

1

vacature(s)
Salaris & HR

Werken en studeren

Aan young professionals die het vak (nog) niet kennen maar wel willen leren biedt BonsenReuling de mogelijkheid om de PDL-opleiding te volgen. BonsenReuling vergoedt deze studiekosten en stelt extra uren ter beschikking die je naar eigen inzicht mag besteden aan het volgen van colleges of ter voorbereiding op je examens. Daarnaast nemen de collega’s van Salaris & HR je graag mee in de wereld van de salaris- en personeelsadministratie en willen zij jou zo praktisch mogelijk het vak leren door hun jarenlange kennis en ervaring met je te delen.

BonsenReuling

6 vakgebieden,
veel mogelijkheden

Met ruim 160 werknemers zijn wij een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Dat maakt ons een specialist in vele branches. Van accountancy tot audit en van pensioenadvies tot subsidiecontrole… bij BonsenReuling zijn we allround adviseur.

Met ons team van deskundigen werken we altijd samen aan de toekomst van onze cliënten. Wil jij werken bij een accountantskantoor met een veelzijdig MKB-pakket, veel doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede werk-privébalans? Bekijk dan onze vacaturepagina!


Accountancy

Onze MKB-accountants houden voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Lees verder

Audit

Onze Audit afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Lees verder

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn allround gesprekspartners en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op fiscaal terrein. Zij adviseren ondernemers onder andere over herstructureringen, bedrijfsopvolging, financiële planning en estate planning.

Lees verder

Juridisch advies

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om juridische zaken goed geregeld te hebben. Onze juristen zijn allround kennispartners en adviseren ondernemers en organisaties op uiteenlopende gebieden.

Lees verder

Salaris & HR

Onze Salaris & HR bestaat uit ervaren salarisadministrateurs en adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Lees verder

Staf en secretarieel

Om ervoor te zorgen dat onze accountants en adviseurs al hun energie kwijt kunnen in het ontzorgen van onze cliënten, krijgen ze advies en ondersteuning van de volgende afdelingen:

Lees verder

Wij hebben
binnen de afdeling

1

vacature(s)
Salaris & HR