>
1/3
<

Geef jouw carrière betekenis!

Bij ons krijgt niet alleen elk cijfer betekenis, maar ook jouw carrière. Bij BonsenReuling ontdek je hoe jouw expertise een essentiële rol speelt in het ondersteunen van bedrijven bij hun financiële uitdagingen. Hier geef je niet alleen vorm aan je carrière, maar ook aan de groei van jouw klanten én collega’s.

Corporate recruiter

32 - 40 uur

Eibergen, Elst, Lichtenvoorde, Doetinchem

Bekijk de vacature
Bekijk alle vacatures
Marlot van 't Hooft, Senior accountant

28 urige werkweek verspreid over 5 dagen

Voordat mijn werkdag begint, heb ik er al een dagdeel op zitten. Niet als Accountant, maar als moeder. Sommigen denken dat carrière maken en moeder zijn niet hand in hand gaan, maar die rollen zijn juist heel goed te combineren. Zeker wanneer je de mogelijkheid krijgt om jouw aantal uren in de week flexibel in te delen.

 

 

Lees Marlot haar blog
Niek Jansink, Senior accountant

Klanten noemen mij hun financiële huisarts

Het mooie van Accountant zijn? Het contact met de ondernemer en de diversiteit aan vraagstukken. Door de jaren heen is de mijn band met mijn klanten veranderd en gegroeid. Je bent echt op de hoogte van alle ins-en-outs en kunt daarom de optimale adviseur, vertrouwenspersoon en sparringpartner zijn.

Lees Niek zijn blog
Bibi van den Bragt, Compliance officer

Wij gaan voor een 10 bij iedere review

Ik ben Bibi van den Bragt en ik werk sinds 2017 bij BonsenReuling als compliance officer. Je mag me ook kwaliteitsmanager noemen. Hoe de functie ook precies heet, ik ondersteun het bestuur van het kantoor in de naleving van de wet- en regelgeving die op een accountantspraktijk van toepassing is. Ik heb daarbij behalve met het bestuur en collega’s ook met toezichthouders van doen, zoals SRA, NBA en de AFM.

Lees Bibi haar blog
Rob Droppers, vennoot

6 stedentrips voor internationale cases

Misschien verwacht je dat wij als regionaal kantoor alleen werken voor regionale bedrijven. Niets is minder waar! We hebben ook veel landelijke cliënten… en gaan zelfs steeds vaker de grens over! Die internationale cliënten zorgen voor een mooie afwisseling en geven een extra dimensie aan mijn baan. Waarom? Ik, Rob Droppers, vertel erover in dit blog!

Lees Rob zijn blog
Sanne Freriks, Senior jurist

Teamgevoel op en naast de werkvloer

Zitten is het nieuwe roken, zeggen ze wel. Daarom blijf ik graag in beweging. BonsenReuling is een werkgever die me daarbij helpt. Samen gaan we voor de winst, ook op het sportveld. Ieder jaar zijn er weer volop sportactiviteiten waar ik met collega’s aan kan deelnemen. Jong of oud, jurist of accountant: iedereen doet mee.

Lees Sanne haar blog
balans

Een gezonde balans is bij ons geen trend.

Bij BonsenReuling bieden we senior professionals een omgeving waarin ervaring en ambitie samenkomen. Onze definitie van ‘gezond’ overstijgt simpelweg een stuk fruit; het omvat een uitgebalanceerde mix van uitdagende projecten, een flexibele werkstructuur, een gezonde werk-privébalans en de mogelijkheid om op jouw ervaren tempo te groeien.

Bij ons bepaal je als senior zelf de koers van je carrière: contracturen, werktijden, klantportfolio, opleidingsrichting en vakantiedagen. Jij hebt de regie over de factoren die jouw optimale prestaties bevorderen. Wij waarborgen niet alleen een mentaal gezonde werkomgeving, maar bieden ook de vrijheid om jouw eigen ‘gezonde’ menu samen te stellen, afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Onze collega’s vertellen je graag meer

Waarom BonsenReuling?

Goede werk-privébalans 

Warme bedrijfscultuur

Samen knallen voor succes tijdens en na het werk

Op alle punten scherp

Bij BonsenReuling hebben we plezier in het ondernemen en willen onze medewerkers hierin de ruimte en vrijheid bieden. We zijn hands-on en no-nonsense, en dat willen we blijven. We gaan voor kwaliteit en blijven scherp tot op de laatste punt. Bij BonsenReuling werken we samen en hebben we oog voor elkaar. We zijn middelgroot en lokaal actief betrokken, maar hebben grootste internationale connecties vanuit ons ECOVIS netwerk!

Regionaal, nationaal & internationaal

Dat onze roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat wij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Wij werken voor regionale, nationale en internationale klanten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn: variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen.

Ruimte voor ambitie

Geen vacatures? Niet getreurd!

Staat jouw droombaan er niet tussen? Niet getreurd, want je kunt altijd een open sollicitatie sturen! Wil jij op de hoogte gehouden worden van actuele vacatures binnen jouw interessegebied? Kies dan voor het aanzetten van een Job Alert!

Open sollicitatie Job Alert aanzetten
Solliciteer