Ontdek alles over Young professionals

Het beste moet nog komen

Een kijkje
bij onze accountancy

Onze MKB-accountants houden zich voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen. De administratieve processen zijn geautomatiseerd, waardoor onze accountants een steeds
belangrijkere rol als persoonlijke sparringpartner krijgen.
Zij zijn het eerste aanspreekpunt van onze cliënten en horen zo als eerste wat er bij hen speelt.

Onze accountants bieden cliënten inzicht in de cijfers, de bedrijfsrisico’s en de kansen en anticiperen hierop. Als het nodig is dan wordt een interne of externe specialist bij geschakeld.
Zo komen bij elk advies alle invalshoeken aan bod.

Wij hebben
binnen de afdeling

6

vacature(s)
Accountancy

Werken en studeren

In onze MKB-praktijk volgen vrijwel alle young professionals de postbachelor AA-opleiding. BonsenReuling vergoedt deze studiekosten én je krijgt extra uren ter beschikking die je naar eigen inzicht mag besteden aan het volgen van colleges of ter voorbereiding op je examens.

Ben je studerend voor HBO Accountancy of volg je een universitaire bedrijfseconomische opleiding en heb je tijd over? Dan kun je je theorie bij ons meteen in de praktijk brengen als werkstudent. Wil je je HBO Accountancy opleiding duaal (ver)volgen? Dan vergoedt BonsenReuling de studiekosten.

BonsenReuling

6 vakgebieden,
veel mogelijkheden

Met ruim 160 werknemers zijn wij een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Dat maakt ons een specialist in vele branches. Van accountancy tot audit en van pensioenadvies tot subsidiecontrole… bij BonsenReuling zijn we allround adviseur.

Met ons team van deskundigen werken we altijd samen aan de toekomst van onze cliënten. Wil jij werken bij een accountantskantoor met een veelzijdig MKB-pakket, veel doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede werk-privébalans? Bekijk dan onze vacaturepagina!


Accountancy

Onze MKB-accountants houden voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Lees verder

Audit

Onze Audit afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Lees verder

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn allround gesprekspartners en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op fiscaal terrein. Zij adviseren ondernemers onder andere over herstructureringen, bedrijfsopvolging, financiële planning en estate planning.

Lees verder

Juridisch advies

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om juridische zaken goed geregeld te hebben. Onze juristen zijn allround kennispartners en adviseren ondernemers en organisaties op uiteenlopende gebieden.

Lees verder

Salaris & HR

Onze Salaris & HR bestaat uit ervaren salarisadministrateurs en adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Lees verder

Staf en secretarieel

Om ervoor te zorgen dat onze accountants en adviseurs al hun energie kwijt kunnen in het ontzorgen van onze cliënten, krijgen ze advies en ondersteuning van de volgende afdelingen:

Lees verder

Wij hebben
binnen de afdeling

6

vacature(s)
Accountancy