Ontdek alles over Young professionals

BonsenReuling

Onze vestigingen

 

 

 

BonsenReuling Lichtenvoorde

1958, Lichtenvoorde. Het eerste kantoor van BonsenReuling is een feit. Vandaag de dag is deze vestiging – met inmiddels zo’n 60 medewerkers – de grootste. Vanuit Lichtenvoorde bieden we diensten aan op het gebied van accountancy, audit, fiscaal en juridisch. Daarnaast vind je onze ondersteunende afdeling, het Officemanagement, ook op deze locatie. De Achterhoekse plaats is een mooie plek om te werken. Daarnaast is Lichtenvoorde, met de N18 op steenworp afstand, uitstekend bereikbaar vanaf zowel Doetinchem als Enschede.

Bekijk alle vacatures voor deze vestiging

Bezoekadres
Van der Meer de Walcherenstraat 2a
7131 EN Lichtenvoorde

Postadres
Postbus 50
7130 AB Lichtenvoorde

0544 - 39 33 33
lichtenvoorde@bonsenreuling.nl

BonsenReuling Doetinchem

Sinds oktober 2020 zijn wij ook te vinden in Doetinchem. We hebben een mooi kantoor in bedrijfsverzamelgebouw het Hanzepand op Bedrijventerrein De Huet. Het gebouw bruist van de energie en biedt vele mogelijkheden. BonsenReuling Doetinchem is gemakkelijk te bereiken; de vestiging ligt direct aan de N813, dichtbij snelweg A18 en treinstation de Huet.

Bekijk alle vacatures voor deze vestiging

Bezoekadres
Hanzestraat 29
7006 RH Doetinchem

Postadres
Hanzestraat 17
7006 RH Doetinchem

0314-70 01 30
doetinchem@bonsenreuling.nl

BonsenReuling Elst

Ook in Elst kom je ons tegen. Vanaf 2016 is dit nieuwe kantoor uitgegroeid tot een grote vestiging met accountants, fiscalisten, juristen en salarisadministrateurs. Ons kantoor in Elst ligt centraal tussen Arnhem en Nijmegen – op slechts drie minuten van de A325 – en is daardoor vanaf beide steden goed te bereiken. Ook met het OV kun je gemakkelijk bij onze vestiging in Elst komen.

Is de functie assistent-accountant of relatiebeheerder jou op ‘t lijf geschreven en werk je graag in Elst? Neem dan snel contact met ons op of bekijk de vacaturepagina!

Bekijk alle vacatures voor deze vestiging

Bezoekadres
Nieuwe Aamsestraat 75
6662 NK Elst

Postadres
Postbus 50
7130 AB Lichtenvoorde

0481-36 58 20
elst@bonsenreuling.nl

BonsenReuling Deventer

BonsenReuling Deventer is gevestigd in de Poort van Deventer, dat direct aan de A1 ligt. De vestiging is daardoor gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV is ons kantoor goed bereikbaar. Samen met collega’s of cliënten een stadswandeling maken of gezamenlijk lunchen? Met de auto ben je zo in het centrum!

Bekijk alle vacatures voor deze vestiging

Bezoekadres
Bergweidedijk 26
7418 AA Deventer0570-50 30 20
deventer@bonsenreuling.nl

BonsenReuling Eibergen

Onze vestiging in Eibergen bestaat uit verschillende teams. Denk aan accountancy, fiscaal en salarisadministratie. Met zo’n 40 enthousiaste collega’s werken we nauw samen en geven we onze cliënten deskundig advies. Ook vind je in Eibergen onze Duitsland-desk. Onze collega’s helpen hier ondernemers met Duitse vraagstukken. Denk aan Nederlandse ondernemers die in Duitsland willen ondernemen of Nederlandse ondernemers die zich afvragen of een Duitse auto van de zaak aantrekkelijk is. Onze vestiging in Eibergen is dankzij de vernieuwde N18 goed bereikbaar. Vanuit Enschede of andere omliggende dorpen ben je er zo!

Zie jij jezelf al zitten als (junior) belastingadviseur op onze Duitsland-desk in Eibergen? Of ga jij de uitdaging aan als assistent-accountant? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures in Eibergen.

Bekijk alle vacatures voor deze vestiging

Bezoekadres
Nijverheidsstraat 6
7151 HN Eibergen

Postadres
Postbus 50
7130 AB Lichtenvoorde

0545-46 36 26
eibergen@bonsenreuling.nl