Ontdek alles over Young professionals

Minstens 5 keer per jaar feest!

“Work hard, play hard: dat is wel zo’n beetje het motto bij BonsenReuling. Want we doen alles voor onze klanten, maar maken ook tijd voor plezier met elkaar. En dat is nou juist wat ik zo tof vind aan hier werken: we zijn meer dan alleen collega’s.”

Blogtitel

Door Marit Garritsen, Junior belastingadviseur

Van stagiair naar adviseur
“Ik ben in 2019 begonnen bij BonsenReuling als stagiair. Daarvoor hoorde ik al van een teamgenoot van volleybal hoe enthousiast ze was over het bedrijf en de mensen. Daarnaast had zij ook een divers takenpakket bij BonsenReuling en dat leek me wel wat. Inmiddels kan ik dat beamen. Ik houd me niet alleen bezig met fiscale aangiftes maar ook met overeenkomsten opstellen, interessante klantopdrachten en nog veel meer. Bovendien is het inderdaad een bedrijf met een unieke sfeer. We werken hard, maar er is ook ruimte om lol te trappen en echt jezelf te zijn.”

“Als stagiair, maar ook nu als junior belastingadviseur werk ik parttime. Ik ben er dus niet altijd bij. Toch heb ik me nooit een parttimer gevoeld: ik word overal bij betrokken en mag elk feest meevieren. En dat is gaaf, want dat zijn er zijn een heleboel ‘werkstudenten’ bij BonsenReuling!”

Grote feesten
“BonsenReuling doet veel om medewerkers bij elkaar te brengen buiten werktijd om. Dat gebeurt onder andere met BR Fit en BR Fun. Die laatste gaat helemaal over personeelsfeesten, teamuitjes, een goede werksfeer en waardering op de momenten dat je het niet verwacht. Voor het jaarlijkse personeelsfeest wordt bijvoorbeeld altijd goed uitgepakt met eten en activiteiten. Dan komen alle kantoren van BonsenReuling bij elkaar. Dat geldt ook voor de kerstborrel en de halfjaarafsluiting in de zomer.”

Vrijmibo en teamuitjes
“Ook hier op kantoor Lichtenvoorde zoeken we elkaar op. Er is elke maand een vrijmibo. Daarnaast gaan we graag samen lunchen of even wandelen tussen de middag. Met het fiscale team op mijn kantoor gaan we ook soms lunchen. En dan is er nog ieder jaar een teamuitje voor het fiscaal juridisch team van heel BonsenReuling. Dit keer gingen we bijvoorbeeld uit eten en eerder zijn we naar een escaperoom geweest. Natuurlijk beslis je zelf waar je bij wil zijn, maar er zijn genoeg opties. Kortom: het is nooit saai, ook niet buiten werktijd om!”

Elkaar echt kennen
“Het lijkt misschien vaak feest, maar elkaar leren kennen buiten werk om is goed voor de werksfeer. We zijn heel open tegen elkaar en hebben genoeg te melden, ook als het een keer niet over die grote klant of dat lastige klusje gaat. Bovendien is samen lol maken goed voor de samenwerking. Dat merk ik zelfs nu al, ook al werk ik nog parttime. Ik weet wat ik aan mijn collega’s heb en waar ik moet zijn voor welke vragen.”

“BonsenReuling heeft meerdere vestigingen. Soms heb ik collega’s van een andere vestiging nodig voor mijn werkzaamheden. Op die grote personeelsfeesten komen we allemaal samen. Dat is extra leuk, want dan heb ik een gezicht bij de mensen die ik anders alleen op afstand spreek.”

Lid van het team
Ook met BR Fit leer je collega’s extra goed kennen. We sporten samen, doen mee aan hardloopwedstrijden en volgen workshops. Binnenkort doe ik mee aan een workshop survival die door een collega is georganiseerd. Ook door samen te bewegen zie je elkaar in een ander licht. Iedereen doet mee, van de pas begonnen stagiair tot de directeur.”

Wil je ook net als Marit hard werken én veel lol maken met je collega’s? Dat kan! Bekijk voor meer informatie onze vacaturepagina en kom werken bij BonsenReuling.