Ontdek alles over Young professionals

8 cursussen per jaar

Ik ben Wouter ten Have en bijna 7 jaar werkzaam bij BonsenReuling. Als derdejaars student bedrijfseconomie ben ik gestart als stagiair accountancy. Daarna heb ik ook mijn afstudeerstage uitgevoerd via BonsenReuling, bij één van de cliënten. Ik merkte tijdens mijn (afstudeer)stage dat collega’s altijd voor je klaarstaan en dat de sfeer op kantoor goed is. Ik hoefde ook niet lang te aarzelen toen ze mij een contract aanboden, ik ben gestart als beginnend assistent accountant en inmiddels doorgegroeid tot relatiebeheerder.

Blogtitel

Het cijfer 8 staat voor mij voor persoonlijke ontwikkeling, omdat het voor oneindigheid staat. In de accountancy blijf je altijd in ontwikkeling, wet- en regelgeving wijzigen vrijwel dagelijks. Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen klantenportefeuille opgebouwd, deze cliënten wil ik uiteraard als eerste van het nieuws dat voor hen van toepassing is voorzien. BonsenReuling faciliteert hierin maximaal. Jaarlijks wordt de BR Academy georganiseerd voor de aanstormende talenten binnen BonsenReuling. Ontwikkeling staat bij ons centraal, je wordt altijd gestimuleerd om het maximale uit jezelf te halen!

Daarnaast worden er bijna maandelijks vaktechnische overleggen (VTO’s) georganiseerd, waarin elke maand weer een ander actualiteit centraal staat. De VTO’s worden veelal gegeven door collega’s, dan blijkt maar weer hoeveel kennis er in de organisatie zit. Ze zeggen niet voor niets: “Kennis is macht, kennis delen is kracht”.

BonsenReuling is aangesloten bij SRA, zij staat net als BonsenReuling voor kwaliteit. Het SRA organiseert met regelmaat (vaktechnische) cursussen waar je aan deel kunt nemen.

Ik vind het zelf ook belangrijk om mij persoonlijk te blijven ontwikkelen, momenteel ben ik bezig met de studie tot AA-accountant. Minimaal één keer per jaar bespreken mijn teamleider en ik mijn persoonlijk ontwikkelingsplan en stellen we samen doelen om groei te blijven realiseren.