Ontdek alles over Young professionals

Wij gaan voor een 10!

Ik ben Bibi van den Bragt en ik werk sinds 2017 bij BonsenReuling als compliance officer. Je mag me ook kwaliteitsmanager noemen. Hoe de functie ook precies heet, ik ondersteun het bestuur van het kantoor in de naleving van de wet- en regelgeving die op een accountantspraktijk van toepassing is. Ik heb daarbij behalve met het bestuur en collega’s ook met toezichthouders van doen, zoals SRA, NBA en de AFM.

Blogtitel

Behalve het bestuur wil ik ook graag mijn collega’s ondersteunen bij de uitvoering van hun werk. Om mijn collega’s te ontzorgen in hun rol als sparringpartner voor de cliënt, help ik hen overzicht te houden op de formele aspecten van ons werk.

Ik verdiep me graag in de vraag hoe wij de kwaliteit op orde houden, wat maakt dat deze functie goed bij mij past. BonsenReuling als kantoor past ook goed bij mij: ik werk graag voor een kantoor met een ambitie als het gaat om de kwaliteit van ons werk, omdat ik die ambitie deel!

Dat “gaan voor de tien” moet je natuurlijk niet te letterlijk opvatten. Maar wij zijn wel een kwaliteitskantoor en wij willen ons SRA-keurmerk graag waarmaken. En dat dragen we met alle collega’s uit.

Een van de leuke kanten aan mijn functie is dat ik op alle vestigingen kom en alle collega’s ken. Soms heb ik met collega’s pittige discussies over wat moet of mag van de regelgeving. Daar staat tegenover dat de sfeer op kantoor er een is van: work hard, play hard, oftewel: niet alleen hard werken, maar ook gewoon lol hebben met elkaar.