Vennotabele accountant regio Achterhoek

Met zo’n 170 collega’s en 5 vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Elst en Deventer is BonsenReuling een middelgroot accountantskantoor. We hebben plezier in het ondernemen en willen onze medewerkers hierin de ruimte en vrijheid bieden. We zijn hands-on en no-nonsense, en dat willen we blijven. We gaan voor kwaliteit en blijven scherp tot op de laatste punt. Bij BonsenReuling werken we samen en hebben we oog voor elkaar. We zijn middelgroot en lokaal actief betrokken, maar hebben grote internationale connecties vanuit ons ECOVIS netwerk! Dit jaar wisten wij ons dan ook in de Accountancy Top 50 te vestigen en welgeteld op plaats 39. Wil jij aan de top staan van ons groeiende bedrijf? Bekijk dan deze pagina!

Waarom BonsenReuling?

11 mede vennoten:
Bovenste rij v.l.n.r.
: Roel Wieggers (dagelijks bestuur), Ingmar Pondes, Frank Maarsingh (dagelijks bestuur), Rob Droppers
Middelste rij v.l.n.r.: Mark Janssen, Mark de Jonge, Martijn Schotman
Onderste rij v.l.n.r.: Stefan Klijn, Arthur Janssen (dagelijks bestuur), Koen Gerritsen, Geerke Vos

166 enthousiaste collega’s

Binnen 5 jaar vennoot

Ons toegewijde vennotenteam bestaat uit ervaren Accountants, Fiscalisten en Juristen. Zij zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook mentors die jou begeleiden op jouw pad naar leiderschap. Met een focus op samenwerking en innovatie bieden we niet alleen een kans om toe te treden tot ons team, maar ook een leiderschapstraject om jouw professionele ontwikkeling te ondersteunen. Jouw succesverhaal begint hier, waar ambitie wordt gevierd en de weg naar vennoot wordt gevormd.

Regionaal, nationaal & internationaal

Dat onze roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat wij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Wij werken voor regionale, nationale en internationale klanten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn: variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen.

Ondernemen doen we samen

Ontmoet jouw mede vennoten

Frank Maarsingh, Vennoot

Word jij mijn opvolger als vennoot bij BonsenReuling?

Ben jij straks de nieuwe vennotabele accountant bij BonsenReuling in de regio Achterhoek? Dan krijg je begeleiding in je werkzaamheden van Frank Maarsingh. De komende jaren zal hij zijn rol als vennoot overdragen. Tot die tijd zal hij zijn opvolger de fijne kneepjes van het vak leren.

In zijn jaren als vennoot heeft Frank veel gezien en geleerd. Wie is die veteraan in het vak waar jij straks door wordt opgeleid? Wie is de man achter de functie? Dat vertelt hij je met alle plezier zelf.

Lees Frank zijn blog
Rob Droppers, Vennoot

De richting is belangrijker dan de snelheid

Rob Droppers is per 1 januari 2023 benoemd als vennoot bij BonsenReuling. De afgelopen jaren heeft Rob een diverse groep van zowel nationale ondernemers als ook internationale klanten geadviseerd en bijgestaan. Naast zijn rol als accountant zet Rob zich in voor een wendbare en toekomst bestendige ICT afdeling binnen BonsenReuling die dienstverlenend, kosten efficiënt en vooral ook veilig werkt.

Als ”nieuwe” vennoot werd Rob goed gecoacht door zijn mede-vennoten. Hij vertelt je er alles over in zijn persoonlijke interview.

Lees het persoonlijk interview van Rob

Niet altijd de serieuze blik

We zijn hands-on en no-nonsense, en dat willen we blijven. We gaan voor kwaliteit en blijven scherp tot op de laatste punt, maar hebben tegelijkertijd oog voor elkaar.

Ondernemen doen we samen. Dat gaat over serieuze dingen, maar daar mag ook zeker een lolletje bij komen kijken.

Jouw MKB-team

Naast de strategische uitdaging om BonsenReuling verder te laten groeien en professionaliseren, ga jij ook een MKB-team in de praktijk aansturen. Je krijgt een mooi klantenportefeuille die je van het beste advies weet te voorzien. Tegelijkertijd speel jij ook een essentiële rol in de aansturing en ontwikkeling van jouw teamleden. Weten hoe de teamopbouw eruitziet? Bekijk dan het organogram en lees hieronder de verhalen van jouw teamleden.

Ontmoet Bas & Marlot

Bas Mengerink

Relatiebeheerder

”BonsenReuling maakt als werkgever naar mijn idee echt het verschil doordat er altijd oog is voor persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk zijn er bepaalde eisen waar je per functie aan moet voldoen, maar in mijn geval werd er verder gekeken dan hetgeen ik op papier wel of niet kan en was de meegebrachte praktijkervaring juist belangrijk. Dankzij Frank kon ik al snel een stap verder zetten en kreeg ik groeimogelijkheden in de vorm van de opbouw van een eigen klantenpakket.”

Lees blog
Marlot van 't Hooft AA

Senior accountant

”Een goede werk-privébalans is gebaseerd op flexibiliteit en vertrouwen. Het is voor mij belangrijk dat ik er kan zijn op het werk, maar ook voor mijn kinderen wanneer dat nodig is. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik ze op bepaalde dagen moet kunnen brengen naar, of halen van school. Van Frank kreeg ik de mogelijkheid mijn rooster aan te passen naar 30 uur verspreid over 5 werkdagen. Een win-win: ik ben er vaker voor onze klanten, maar ook vaker op het schoolplein voor de kinderen.”

Lees Marlot haar blog

Teamleden Marlot & Manon

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze HR-manager Arina! Ook wanneer je interesse hebt in de functie van (tekenend) accountant, maar niet de ambitie hebt om vennoot te worden, nodigen wij je uit om te solliciteren.

Arina Blom, HR-Manager

0622958567

werkenbij@bonsenreuling.nl

 

*Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Neem contact op met Arina Solliciteer via WhatsApp

100 jaar BonsenReuling

Sinds de start van ons bestaan in 1923 hebben we een ongelooflijke reis afgelegd! Onze groei heeft ons in staat gesteld om onze dienstverlening en expertise naar nieuwe hoogte te tillen en om nog meer klanten te bedienen. Maar hetgeen dat ons het meest trots maakt, zijn onze collega’s – het kloppende hart van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn degenen die dagelijks bijdragen aan onze groei, innovatie, kwaliteit en succes.