Relatiebeheerder (MKB)

Wij zijn BonsenReuling, een accountants en adviesorganisatie met bijna 200 medewerkers in de regio Arnhem/Elst en de Achterhoek. No-nonsense, passie voor ons vak, de klant én oog voor elkaar. Dat is wat ons drijft, wat wij belangrijk vinden. De komende jaren willen we nog verder groeien en onszelf verder professionaliseren. Maar bovenal onszelf blijven. We zijn groot geworden om jou perspectief te kunnen bieden in je loopbaanontwikkeling, klein genoeg gebleven om flexibel met jou mee te kunnen blijven denken.

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw ontwikkeling? Een functie met een eigen, uitdagend klantenpakket en een leuk team? Bekijk de vacature op onze vestiging in Elst.

Waarom BonsenReuling?

Jouw groei staat voorop

Jong & betrokken team

166 collega’s als achtervang

Mensgericht

Op onze vestiging in Elst werken in totaal 35 medewerkers van verschillende vakinhoudelijke disciplines waarvan 16 in het accountancy team. We zijn een klein en hecht kantoor en houden van korte lijnen. Dat zorgt voor een fijne en gemoedelijke sfeer. Bij voorkeur werken we samen in kleine accountancy teams. Daarbij vinden onze vennoten het ook belangrijk toegankelijk te zijn voor vaktechnische vragen of om met jou te sparren over een casus. We hebben een no-nonsense mentaliteit, spreken de taal van ondernemers en zijn oplossingsgericht. We leren onze klanten echt kennen en zijn er voor ze op de mooie en minder mooie momenten in hun leven.

Klanten die bij jou passen

Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit lokale MKB ondernemers. Klanten moeten vooral bij ons passen, naast de vakinhoudelijke uitdaging bezorgt het klantcontact ons namelijk ook werkplezier. Zo kijken we intern welke klant het beste bij onze collega’s past. Dat betekent dus dat je zelf ook zeggenschap hebt over de inrichting van je eigen klantenportefeuille.

Ruimte voor ambitie

Ontmoet jouw team!

Mark Janssen, vennoot

''Ik wil iedere medewerker precies geven wat hij nodig heeft''

Mark Janssen begon zijn carriere als accountant bij Hoogeveen en Janssen. Net toen hij behoefte voelde aan meer groei, fuseerde het bedrijf met BonsenReuling en ontstond er een multidisciplinair accountantskantoor. Nu is Mark vennoot en stelt hij zich graag op als coachende leider. Hij vertelt over zijn loopbaan, de vestiging en zijn visie op leiderschap.

Lees het interview met Mark
Sannaz Rawarpour, Relatiebeheerder

''Dankzij BonsenReuling vond ik mijn werkplezier terug''

”Vóór BonsenReuling werkte ik in Den Bosch bij een groot accountantskantoor. Door de reisafstand en het volgen van de opleiding tot AA verloor ik veel privétijd. Ik besloot te stoppen met de opleiding en een overstap te maken naar een kantoor dichter bij huis. Tijdens mijn sollicitatie bij BonsenReuling gaf ik aan dat ik mijn functie wilde blijven uitvoeren, maar geen interesse meer had om AA-accountant te worden. Ik had weerstand verwacht omdat dit vaak een vereiste is, maar die kreeg ik niet. Dankzij deze vrijheid en de warme bedrijfscultuur, vond ik mijn werkplezier terug en heb ik besloten mijn opleiding een vervolg te geven.”

Lees Sannaz haar blog
Robin van der Hoeven, Relatiebeheerder

‘’Ik krijg hier alle ruimte voor eigen initiatief’’

”De cijfermatige kant van het accountantsvak trok mij altijd al wel, maar in de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik juist ook veel energie haal uit het klantcontact. Ik ben sparringpartner van bedrijven uit allerlei branches en van wisselende grootte. Daar leer je veel van. Wat doet zo’n onderneming in hun bedrijfsvoering? Voor welke uitdagingen staan deze bedrijven? De rol van adviseur en sparringpartner zijn geeft mij veel voldoening. Naast mijn reguliere werk help ik ook klanten te digitaliseren, omdat ik dat zelf ook interessant vind. Er is veel ruimte voor dit soort (eigen) initiatief.”

Lees Robin zijn blog
Chiel van Alst, Beginnend assistent accountant

BonsenReuling denkt aan alle kanten met mij mee

In 2021 liep ik stage op de Accountancy afdeling van Mark in Elst. De stage beviel van beide kanten goed en daarom kon ik ook na mijn stage blijven werken. Uiteindelijk heeft Mark ook mijn afstudeeropdracht geregeld bij een grote klant van BonsenReuling. Daarna ben ik gestart als Beginnend assistent accountant. Inmiddels ben ik alweer een tijdje aan het werk en mag ik ook stagiaires, werkstudenten en nieuwe starters begeleiden. Dat er ruimte is om door te groeien, dat mag voor mij wel duidelijk zijn!

Lees Chiel zijn blog
Roy van Aalten, Relatiebeheerder

Maak gebruik van flexibele arbeidsvoorwaarden

Flexibel je eigen werktijden indelen? Komen we uit! Extra vakantie dagen bijkopen? Geen probleem! Bij BonsenReuling stel je je eigen arbeidsvoorwaarden pakket samen, een pakket dat past bij jouw behoefte. Verandert deze behoefte? Dan passen we het gewoon weer voor je aan. Zo vertelt Roy: ”De komst van onze jongste bracht mij extra geboorteverlof. Dankzij het flexibele arbeidsvoorwaarden systeem van BonsenReuling was ik in de gelegenheid om de overtollige vakantiedagen te verkopen tegen extra salaris.”

Ambitie

AA-titel behalen doe je met hulp van ons POB

Bij ons krijg je alle tijd en ruimte om het vak te leren. We houden ervan als je initiatief toont en steeds meer verantwoordelijkheid pakt. Dat wordt dan ook beloond. We bieden interne doorgroeimogelijkheden vanuit de functie Relatiebeheerder naar Teamleider. Met behulp van ons PraktijkOpleidingsBureau (POB) kunnen we jou ondersteunen bij het behalen van jouw AA-titel.

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze recruiter Jolein! Ook wanneer je interesse hebt in deze functie, maar (nog) niet volledig in het profiel past nodigen wij je uit om te solliciteren.

Jolein van Leeuwen, Corporate Recruiter

0689971511

werkenbij@bonsenreuling.nl

 

*Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Neem contact op met Jolein Solliciteer via WhatsApp

Werkplezier

Bij BonsenReuling zijn we serieus bezig met ons vak en gaan we voor de beste kwaliteit voor onze klant. Daar gaan we best ver in, we zijn accountants van de punt en de komma en zijn op alle punten scherp! Toch draait het bij ons niet alleen om cijfers, maar vooral om de mensen. Ook om jou dus! Benieuwd hoe onze collega’s uit Elst hun werkplezier ervaren?