142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN 142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN 142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN 142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN 142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN 142 COLLEGA'S OM OP TERUG TE VALLEN

Waarom werken bij BonsenReuling?

Uitdagende functies

1

Onze functies hebben een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je werkt voor verschillende soorten cliënten en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Vanaf de eerste dag mag je je kennis en ervaring in de praktijk brengen.

Ontwikkelings-mogelijkheden

2

Wij groeien en willen dat onze medewerkers met ons meegroeien. Daar helpen we je graag bij! Met een persoonlijk ontwikkelingsplan en onze eigen BR Academy. Met dit programma bieden wij young professionals de mogelijkheid om verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen te volgen. En last but not least, een aantrekkelijke studieregeling. We betalen niet alleen jouw studiekosten, maar je krijgt ook nog eens extra studie-uren die je op kunt nemen om college-uren te volgen of om je voor te bereiden op je examens. Jouw groei is ons succes. Samen gaan we voor de winst.

Goede arbeids-voorwaarden

3

Uiteraard mag je van ons een salaris verwachten dat past bij jouw kennis en ervaring. En beter nog, die vullen we aan met een pakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Jaarlijks peilen we onze arbeidsvoorwaarden bij SRA en indien nodig stellen we ze bij.

Veelzijdig MKB-cliëntenpakket

4

Dat onze roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat wij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Wij werken voor nationale en internationale cliënten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn, variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen.

Collega’s en werksfeer

5

Binnen onze kantoren heerst een informele werksfeer, met open deuren en lage drempels. We noemen elkaar bij de voornaam. Wij nemen ons werk serieus, maar een grapje moet kunnen. We houden van successen en nog meer van deze successen samen vieren! Regelmatig hebben we borrels, teamuitjes, jubileumfeestjes en niet te missen het jaarlijkse personeelsfeest! Work hard, play hard.

BonsenReuling

6 vakgebieden,
veel mogelijkheden

Accountancy

Onze MKB-accountants houden voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Lees verder

Audit

Onze Audit afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Lees verder

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn allround gesprekspartners en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op fiscaal terrein. Zij adviseren ondernemers onder andere over herstructureringen, bedrijfsopvolging, financiële planning en estate planning.

Lees verder

Juridisch advies

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om juridische zaken goed geregeld te hebben. Onze juristen zijn allround kennispartners en adviseren ondernemers en organisaties op uiteenlopende gebieden.

Lees verder

Salaris-desk

Onze Salaris-desk bestaat uit ervaren salarisadministrateurs en adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Lees verder

Staf en secretarieel

Om ervoor te zorgen dat onze accountants en adviseurs al hun energie kwijt kunnen in het ontzorgen van onze cliënten, krijgen ze advies en ondersteuning van de volgende afdelingen:

Lees verder

Onze dagelijkse gang van zaken