Ontdek alles over Young professionals

Michiels volgende mijlpaal

Deze keer is Michiel Gotink aan het woord in ‘’De volgende mijlpaal’’. Michiel is controleleider op onze Audit-afdeling in Lichtenvoorde. Althans, voor nu nog wel. Binnenkort verhuist hij met een klein deel van het Audit-team naar onze vestiging in Elst. Omdat onze controlepraktijk sterk blijft groeien, is besloten om de Auditafdeling naar deze vestiging uit te breiden. Deze verandering biedt veel mogelijkheden. Om maar een voorbeeld te noemen: we krijgen nu de kans om weer nieuwe collega’s goed op te leiden. En dat is iets wat Michiel erg enthousiast maakt!

Blogtitel

Verhuizing
‘’BonsenReuling had al langer de wens om de Audit-afdeling uit te breiden naar het kantoor in Elst. Toen ik aangaf dat ik met mijn vriendin van Doetinchem naar Lunteren ging verhuizen, was dit een uitgelezen kans om tegelijkertijd te helpen bij deze uitbreiding. Samen met twee andere collega’s gaan we het team in Elst per september opbouwen en willen we het team uit gaan breiden. Voor mij een nieuwe stap in mijn ontwikkeling en daarnaast scheelt het qua reistijd behoorlijk. Ook niet vervelend, natuurlijk.’’

Achtervang
‘’Ik heb veel zin om te beginnen aan dit nieuwe avontuur binnen BonsenReuling! Uiteraard met wat gezonde spanning, want ik weet nog niet helemaal wat er op me af gaat komen. Gelukkig heb ik mijn collega’s in Lichtenvoorde en de collega’s die meegaan naar Elst als achtervang. Het geeft een lekker gevoel dat je altijd een team hebt waarop je terug kunt vallen. Het is fijn om samen aan opdrachten te werken, dan heb je een gezamenlijk doel. Dat maakt het begeleiden ook weer makkelijker.’’

Blijven vragen
‘’Zelf ben ik als gevorderd assistent begonnen bij BonsenReuling. Ik kwam bij mijn collega Rutger Jan op de kamer te zitten en hij was vanaf dat moment mijn vaste aanspreekpunt. Aangezien ik al de nodige werkervaring had, hoefde Rutger Jan mij niet meer intensief te begeleiden. Toch is het, ook als je al wat langer meedraait, belangrijk om begeleiding te krijgen of om af en toe hulp te vragen. Er zijn altijd moeilijke casussen waarbij het fijn is om even met je sparringpartner te kunnen overleggen. Je ziet dat startende collega’s vaak het gevoel hebben dat ze je overvragen, zeker in drukke periodes. Maar ik vind het ontzettend belangrijk dat ze vragen blijven stellen. Ons team is zeer divers qua functies en leeftijd. Hierdoor hebben we ook voldoende ervaren collega’s om weer nieuw talent op te kunnen leiden. Op die manier zorg je ervoor dat er altijd wel iemand in het team is die jou kan helpen met je vraag of je kan voorzien van begeleiding bij een opdracht of taak.’’

Goede start van je carrière
‘’Inmiddels ben ik controleleider en vorm ik straks een team in Elst met mijn collega’s Renate en Susanne. Zij hebben inmiddels ook de nodige werkervaring opgedaan en zijn net als ik klaar om het team uit te breiden met nieuw talent. Denk hierbij aan een beginnend of gevorderd assistent accountant. We vinden opleiden erg leuk om te doen en het is mooi om young professionals een goede start van hun carrière te kunnen geven.’’

‘’Wat ik zoek in een nieuwe collega? Iemand die van het foute uur houdt! Haha geintje, ik zoek vooral een fijne collega om mee samen te werken. Interesse in IT is een pré, gezien dit een steeds belangrijker element van de werkzaamheden vormt. Wij maken gebruik van diverse tools zoals DataSnipper waardoor je als assistent niet alleen maar zit te vinken, maar je juist ook voldoende tijd overhoudt voor overige werkzaamheden. Intrinsieke motivatie wordt gewaardeerd en verder verwachten we natuurlijk van je dat je communicatieve skills sterk zijn of dat je deze graag wilt ontwikkelen. Dat is een echte must.’’

Kom jij Michiel versterken op de afdeling Audit in Elst? Bekijk hier de openstaande vacatures op onze vacaturepagina!