Ontdek alles over Young professionals

Danny's volgende mijlpaal

Graag laten we je kennismaken met een nieuw format bij BonsenReuling: de volgende mijlpaal. Het idee? Regelmatig content delen van onze collega's: waar staan zij nu, wat willen zij bereiken en wat is hun volgende mijlpaal? We trappen de eerste editie af met onze nieuwe stagiair Danny, die drie weken geleden begon als stagiair bij onze vestiging in Eibergen.

Blogtitel

Een basis waar je van op aan kunt
Ondanks dat hij nog maar net begonnen is, voelt Danny zich al snel thuis bij BonsenReuling. Hoe kan het ook anders: tussen Haaksbergen, de woonplaats van Danny, en Eibergen bevindt zich eigenlijk alleen de grens tussen Gelderland en Overijssel (hoewel  de lokale sportverenigingen daar misschien anders over denken; tussen de dorpen ontstaat er soms toch ineens wat competitie). Maar ach, een beetje competitie is altijd goed toch? Dat brengt het beste in ons naar boven zeggen ze dan. Als de samenwerking en het onderlinge vertrouwen maar goed zit: dan heb je een basis waar je van op aankunt. Zowel in de sport als in het werkveld. En die basis, die is er bij BonsenReuling zeker wel volgens Danny!

Eerste praktijkervaring
”Dit najaar ga ik niet alleen back to school, maar ook back to work! Ik ga namelijk beginnen aan mijn stage bij BonsenReuling. Het is mijn eerste stage en dus ook mijn eerste praktijkervaring. Echt een mijlpaal dus! Momenteel volg ik de studie Bedrijfskunde aan het Saxion. Deze studie is vrij breed. Erg fijn als je het mij vraagt, want hierdoor kun je nog alle kanten op en heb je veel ruimte om  eerst de nodige ervaring op te doen binnen een bedrijf. Zo ook bij BonsenReuling! Hier mag ik meelopen met diverse projecten en daardoor kan ik veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Doordat ik van begin tot eind mee mag draaien bij projecten, leer je veel beter kennismaken met het werkveld dan wanneer je alleen je informatie uit schoolboeken haalt.”

Danny’s volgende mijlpaal
”Wat mij betreft is het opdoen van mijn eerste praktijkervaring, na wat jaren school, écht wel een mijlpaal” vertelt Danny. ”Daarnaast kijk ik er nu al naar uit dat ik hier nog veel moois ga leren van alle collega’s. Vanaf de eerste kennismaking had ik al snel in de smiezen dat al mijn collega’s erg gemotiveerd zijn om het beste uit elkaar naar boven te halen. Samen vormen ze een krachtig en innovatief team, dat het beste resultaat voor de klant wil behalen. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag vol motivatie en met plezier naar mijn stage ga. Ik kijk erg uit naar de volgende maanden en alles wat ik ga leren. En mijn volgende mijlpaal… de ontwikkeling die ik hier vast en zeker door ga maken!”

Benieuwd naar de stagemogelijkheden bij BonsenReuling? Kom eens langs of neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.