Het beste moet nog komen

Een kijkje bij onze Audit afdeling

Onze Audit-afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Er wordt veel gebruik gemaakt van data-analyse. Onze Audit-accountants toetsen bedrijfsprocessen, identificeren risico’s en anticiperen hierop.

IT vormt een integraal onderdeel van de controleaanpak. Zo wordt de IT-omgeving voor de jaarrekeningcontrole beoordeeld en adviseren ze cliënten over de beveiliging en beheersing van de IT-omgeving.

Wij hebben
binnen de afdeling

3

vacature(s)
Audit

Werken en studeren

In onze Audit-praktijk volgen vrijwel alle young professionals de postmaster RA-opleiding. BonsenReuling vergoedt deze studiekosten én je krijgt extra uren ter beschikking die je naar eigen inzicht mag besteden aan het volgen van colleges of ter voorbereiding op je examens.

BonsenReuling

6 vakgebieden,
veel mogelijkheden

Accountancy

Onze MKB-accountants houden voornamelijk bezig met het opzetten en verwerken van administraties, managementinformatiesystemen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Lees verder

Audit

Onze Audit afdeling houdt zich bezig met het uitvoeren van controleopdrachten (wettelijke, statutaire of vrijwillige) en het uitvoeren van subsidiecontroles.

Lees verder

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn allround gesprekspartners en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op fiscaal terrein. Zij adviseren ondernemers onder andere over herstructureringen, bedrijfsopvolging, financiële planning en estate planning.

Lees verder

Juridisch advies

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om juridische zaken goed geregeld te hebben. Onze juristen zijn allround kennispartners en adviseren ondernemers en organisaties op uiteenlopende gebieden.

Lees verder

Salaris-desk

Onze Salaris-desk bestaat uit ervaren salarisadministrateurs en adviseurs. Zij werken nauw samen met de juristen, fiscalisten en accountants om zo hun kennis en ervaring te bundelen.

Lees verder

Staf en secretarieel

Om ervoor te zorgen dat onze accountants en adviseurs al hun energie kwijt kunnen in het ontzorgen van onze cliënten, krijgen ze advies en ondersteuning van de volgende afdelingen:

Lees verder

Wij hebben
binnen de afdeling

3

vacature(s)
Audit