Onze collega’s vertellen
je graag meer

Wij geloven dat het beste nog moet komen. Daarom kijken we uit naar jouw volgende mijlpaal. Investeren we graag in wat groei voor jóu betekent. Bij BonsenReuling tel je mee maar bepaal je zelf de uitkomst. Het is onze manier van vernieuwen. Met elk nieuw gezicht winnen we aan inzicht. Vandaar dat we oog hebben voor jouw ambities. Dus laat jezelf zien. Jouw groei is ons succes. Samen gaan we voor de winst.

Werken als Assistent accountant (Audit) bij BonsenReuling staat voor een goede werk-studie-privébalans, een divers regionaal/nationaal/internationaal cliëntenpakket, goede coaching on the job en ruimte voor ontwikkeling. Op deze pagina lees en zie je de verhalen van onze medewerkers.

Goed opgeleid als starter door coaching on the job

Als starter heb je goede begeleiding en advies nodig. Daarom is het fijn dat ik op ieder moment kan aankloppen bij mijn directe collega’s waarmee ik op de kamer zit. Of dat nou werkinhoudelijk is of niet. De persoonlijke benadering en huiselijke sfeer maakt dat het contact onderling als vanzelf gaat. Managers, beginners, andere afdelingen: allemaal kennen ze elkaar en weten ze elkaar te vinden.

Lees het blog van Niels

Werken én studeren: een win-win!

Vóór mijn functie van Assistent accountant bij BonsenReuling was ik schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag een carrièreswitch maken richting de financiële kant en kwam bij BonsenReuling terecht. Doordat ik de duale studie volg, kan ik nu werken én leren tegelijk. Wat erg fijn is, want ik wilde eigenlijk niet fulltime meer de schoolbanken in.

Lees het blog van Beaudi

Stage, afstuderen en nu aan het werk!

In 2021 liep ik stage bij BonsenReuling. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat ze voor mij een afstudeeropdracht bij een klant hebben geregeld. Inmiddels ben ik geslaagd én fulltime aan het werk als beginnend assistent accountant.

Lees het blog van Chiel

Een divers klantenpakket met grote, internationale klanten

Vaak bestaat het vooroordeel dat je bij een regionaal of wat kleiner kantoor minder te zien krijgt. Dat is absoluut niet het geval. Mijn cliëntenpakket is erg divers en bevat ook grote, internationale klanten. Bovendien ben ik bij het hele proces betrokken en niet alleen bij bepaalde delen.

Lees het blog van Max

We zijn hecht op de werkvloer, maar ook daarbuiten

De afdeling Audit is een jong team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We organiseren eigen teamuitjes, zo gingen we vorige week karten en aansluitend uiteten. Bovendien wordt er vanuit BonsenReuling veel georganiseerd om ons de kans te bieden elkaar te leren kennen. Daardoor zijn we een hecht team, op de werkvloer en daarbuiten.

Lees het blog van Minou

Twee banen combineren? Dankzij BonsenReuling kan dat!

’s Ochtends ben ik assistent accountant, ’s middags professioneel turncoach. Dat ik beide kan combineren is mede te danken aan de flexibiliteit vanuit BonsenReuling en mijn team. Weten hoe ze daarmee om zijn gegaan? Lees mijn blog!

Lees het blog van Wencke

Meer weten over deze functie

Ben jij starter of heb je al enkele jaren ervaring binnen de Accountancy? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om assisistent accountant (Audit) te worden bij BonsenReuling? Neem contact met mij op voor al je vragen of solliciteer direct.

Neem contact op met Jolein