Ontdek alles over Assistent accountant

Amy's volgende mijlpaal

Deze keer is Amy aan het woord in ''De volgende mijlpaal''. Afgelopen zomer begon Amy als junior medewerker salaris-desk bij onze vestiging in Eibergen. Ze bracht met een diploma Bedrijfsadministratie én een diploma Junior assistent accountant de nodige kennis mee naar BonsenReuling; helemaal klaar om te beginnen als starter op de arbeidsmarkt. Een nieuwe stap, een nieuw begin, een nieuwe mijlpaal! Maar… dat is niet de enige mijlpaal voor Amy.

Blogtitel

Steeds meer verantwoordelijkheid
‘’De eerste weken van een nieuwe baan staan natuurlijk altijd in het teken van inwerken, kennismaken met collega’s en de organisatie’’ vertelt Amy. ‘’De eerste dagen kijk je veel mee en daarna kun je taken steeds sneller en zelfstandiger oppakken. Inmiddels heb ik eigen cliënten mogen inrichten in NMBRS (de salarissoftware die wij gebruiken) en zet ik veel loonverwerkingen klaar. Soms mag ik ook al zelfstandig contact hebben met cliënten, waardoor ik langzaam een eigen cliëntenportefeuille opbouw.’’


Eerste werkdag in augustus

Amy’s volgende mijlpaal
Het behalen van haar diploma’s én beginnen aan haar eerste baan, waren natuurlijk al twee mijlpalen opzich. ‘’Maar het is altijd goed om weer vooruit te kijken. Momenteel kijk ik vooral uit naar het moment dat ik in februari 2021 mag starten met de PDL-opleiding. Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging. Bij de opleiding leer je niet alleen goede loonadministraties op te zetten, maar ook ontwikkel je inzicht in de toepassing van wet- en regelgeving. Je leert loonberekeningen te maken en specifieke vragen van cliënten te beantwoorden. Dit kan natuurlijk erg waardevol zijn voor onze cliënten, maar ook zeker voor mij en mijn ontwikkeling. Persoonlijke groei is voor mij namelijk erg belangrijk. Ik wil graag blijven leren en ontwikkelen binnen BonsenReuling. Ik heb fijne gemotiveerde collega’s om me heen, de werksfeer is goed en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik weet zeker dat me dit gaat lukken!

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij BonsenReuling? Bezoek dan eens de vacaturepagina! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.