Ontdek alles over Young professionals

Altijd tijd voor je 2e toptalent

Mijn naam is Lobke Hoenderboom en vanaf 2011 werkzaam als gevorderd assistent accountant bij BonsenReuling. Ik heb destijds gekozen voor BonsenReuling omdat ik van begin af aan een warm en vertrouwd gevoel kreeg bij het kantoor. Vanaf het eerste gesprek was al duidelijk dat er volop ruimte is om door te groeien, de mogelijke kansen heb ik tot nu toe benut door mezelf door te ontwikkelen. En ik ben nog lang niet uitgegroeid binnen BonsenReuling!

Blogtitel

Door de diversiteit van de werkzaamheden vliegen de dagen voorbij en geeft het erg veel voldoening als je de klant weer maximaal hebt kunnen ontlasten. Ik ben bij veel verschillende cliënten bij het totaalplaatje betrokken. Het begint met de opstartwerkzaamheden, denk hierbij aan het voeren van de administratie, tot het samenstellen van de jaarrekening en het afhandelen van fiscale zaken, dit maakt dat ik van A tot Z betrokken ben.

Naast mijn fulltime baan besteed ik veel tijd aan mijn 2e passie; paardrijden. Ik heb 2 paarden waarmee ik op hoog niveau wedstrijden rijd. Dit is een tijdrovende hobby waar naast mijn werk vele uren in opgaan. Mede doordat ik bij BonsenReuling goed op mijn plek zit en de werk-privébalans goed is, heb ik voldoende energie om ’s avonds nog fanatiek met de paarden aan de slag te gaan.

Waar ik energie van krijg is het persoonlijk contact met de cliënt en de plezierige werksfeer binnen BonsenReuling. Saamhorigheid is wat er heerst. Laatst nog bijvoorbeeld, toen deed ik mee aan de Nederlandse Kampioenschappen dressuur en mijn collega’s hebben dit via een livestream gevolgd in de kantine. Als dit geen collegialiteit is!

Binnen deze campagne staat alles in het teken van een getal, maar binnen BonsenReuling ben je absoluut geen nummer en kan ik mezelf zijn!

Lobke Hoenderboom