Al 17 jaar passende uitdaging

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Voor je in verwarring raakt: néé niet bij een andere werkgever, maar bij een andere vestiging. Een nieuwe vestiging moet ik eigenlijk zeggen. Het is jullie vast niet ontgaan dat BonsenReuling sinds dit najaar ook in Doetinchem zit. Na een aantal jaren bij BonsenReuling in Lichtenvoorde (lees: sinds 2003) is het voor mij tijd voor een nieuwe stap.

Blogtitel

Door Erik Wassink, Accountant

Nieuwe, passende uitdagingen
Inmiddels werk ik dus al ruim 17 jaar bij BonsenReuling. Ik ben begonnen als assistent accountant en doorgegroeid tot teamleider en nu zelfs aangewezen als eerste aanspreekpunt bij onze nieuwe vestiging in Doetinchem. Dat is voor mij natuurlijk de kers op de taart in mijn carrière. Door de jaren heb ik mijzelf steeds door mogen ontwikkelen en uiteindelijk heb ik dit najaar deze mooie, grote stap kunnen maken. Dat ik mijzelf zo door heb kunnen ontwikkelen, is ook dankzij de mogelijkheden die BonsenReuling mij heeft geboden. BonsenReuling bood mij altijd op het juiste moment een nieuwe stap of een nieuwe uitdaging. Je ‘’roest daardoor niet vast’’ en blijft je werk divers en uitdagend vinden. Ik vind het belangrijk dat je als werkgever staat achter je mensen en ze de mogelijkheid geeft door te groeien waar mogelijk.

Hart voor de regio
Ik ben een rasechte Achterhoeker en heb daardoor echt een band met mijn cliënten. Je hebt beide passie voor de regio en je spreekt als het ware dezelfde taal. In het Hanzepand, het bedrijfsverzamelpand waarin ons kantoor is gevestigd, heb ik onlangs, naar Achterhoekse traditie, ‘’buurt gemaakt’’. Met een klein presentje en een welkomst-kaart heb ik samen met mijn collega Toin de Ruiter (commercieel directeur) een rondje door het pand gemaakt om kennis te maken met onze nieuwe buren. Hierbij heb ik al wat initiatiefrijke ondernemers leren kennen, hoewel lang niet iedereen aanwezig was natuurlijk i.v.m. het vele thuiswerken. Desondanks bruist het pand van de levendigheid, licht en energie. Daar krijg je zelf ook energie van. Ik ben ervan overtuigd dat wij hier gaan groeien. Het is kans voor BonsenReuling, maar ook zeker voor mij en mijn team.

Jong leert oud en andersom
Wat ik misschien wel het leukst vind aan het leiden van een nieuwe vestiging is de mogelijkheid om weer nieuwe mensen op te leiden. Het openen van een nieuwe vestiging in Doetinchem opent ook weer een nieuw, ander gebied voor jong Accountancy talent. Jonge mensen hebben een andere zienswijze en zitten nog niet in een vast stramien. Daar kun je zelf ook weer veel van leren. Andersom kan ik met mijn ervaring hen weer de kneepjes van het vak leren.

Ben jij benieuwd naar jouw carrièrekansen bij BonsenReuling in Doetinchem? Bezoek onze vacaturepagina.