Ontdek alles over Young professionals

8 uur per dag vers fruit voor het grijpen

Echte bonenkoffie in de coffee-corner. Flexibel werken aan een zit-sta-bureau. Deelauto’s om te kunnen carpoolen. Het zijn allemaal voorbeelden van zaken die steeds gangbaarder worden op kantoor. Het doel? Het werken aangenamer maken. En daar doen wij bij BonsenReuling graag aan mee! In het kader van vitaliteit en gezondheid introduceerden wij daarom vers fruit op kantoor.

Blogtitel

Sinds dit voorjaar kunnen onze collega’s op alle BonsenReuling-kantoren wekelijks genieten van een verse lading fruit. De samenstelling van de fruitboxen is afhankelijk van het seizoen. Dit is niet alleen heel duurzaam, maar ook leuk. Zo blijft het namelijk steeds weer een aangename verrassing voor onze collega’s. Dat ene stukje fruit kan je net weer een boost geven om te gaan met die banaan.

“Ik vind de komst van fruit op kantoor nu al een groot succes”, vertelt collega Niels Eppingbroek, Assistent accountant. Niels is werkzaam op ons kantoor in Doetinchem en ervaart de fruitmand als een handig geheugensteuntje. “Voorheen vergat ik vaak fruit mee te nemen naar kantoor. Het alternatief was dan vaak een ongezonde snack tussen de middag. Die is namelijk zo gehaald én altijd lekker, maar alles behalve voedzaam. Dat er nu fruit wordt aangeboden zorgt ervoor dat ik niet meer zo snel naar die ongezonde snack grijp. Met het fruit stil ik m’n trek, eet ik gezond én vergeet ik nooit meer een tussendoortje mee te nemen. Een win-winsituatie!”

Het aanbieden van fruit is niet alleen bedoeld om gezond gedrag te stimuleren onder het BonsenReuling-personeel. Het laat ook zien dat we graag net dat stapje extra zetten voor onze mensen. Zij máken namelijk BonsenReuling. Om dit nog meer tot uiting te laten komen, zijn we gestart met de uitrol van ons langverwachte vitaliteitsplan, ook wel het BonsenReuling Fit-plan genaamd. Dit plan bevat zowel fysieke als mentale ondersteuning wat betreft gezondheid. Denk aan het aanbieden van workshops op het gebied van voeding, samen meedoen aan hardloopwedstrijden en padel clincs, maar ook aan het psychische welzijn van onze collega’s wordt gedacht. Het plan staat nog in de kinderschoenen, maar maakt ons nu al enthousiast om mee aan de slag te gaan!

En voor onze klanten; het fruit staat op de meeste vestigingen in het zicht, dus pak gerust een stuk fruit mee als je bij ons op kantoor bent, zo pluk ook jij er nog een beetje de vruchten van 😉